One Star Challenge 2020

21. maj 2020, kl. 00:00
Via Dankort eller internationalt kreditkort
Medlem
I næste vindue vil du blive spurgt om du er medlem. Medlemmer af Køge Sejlkub bedes trykke 'Jeg er allerede medlem'. Alle andre bedes trykke på 'Jeg er ikke medlem'.
Members
In the next window you will be asked if you are a member. Members of Køge Sejlklub please press 'I am already a member'. Everybody else plese press 'I am not a member'.

Antal deltagere: {participants_count}

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 64064517
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Mastercard og Visakort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Bådehavnen 6, 4600 Køge, tlf.: 51616729 , mail: mtm@koegesejlklub.dk